Sluttstykke

Bare en god dose marxisme kan redde Høyre nå. Partiet har overtatt Arbeiderpartiets rolle som sosialdemokratiets administrator. Høyre favoriserer import og forbruk som fører til mer import fremfor å produsere varene selv. Sverige har alltid vært flinkere enn oss til å produsere varer for eksport og inntekt.
Skandinavia hadde lite å fare med i bronsealderen. Først i jernalderen kom vi i gang med produksjon av varer. Etter at rakettene har landet i den kommende NATO-krigen og noen stakkarer av oss har overlevd så vil det være jernalderen som blir redningen. Derfor må vi allerede sørge for at enhver bygd og bondegård har evnen til å produsere jern; nå! Stål blir for vanskelig for et skadeskutt samfunn som må bruke årer og seil til transport, kanskje ri på hest. Det vil ta litt tid for oss å rekonstruere dampmaskinen så vi kan forsterke produksjonen. Dersom kunnskapen har overlevd rakettangrepene.

Mennesket har mer enn nok å gjøre med å leve i naturen. “Alt Det Andre” trenger vi ikke. Vi trenger friheten til å leve, til å forske på om vi er i ferd med å oppdage tidligere, nå utslettede sivilisasjoner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon