Politikk er Politikk

H/Frp/V regjeringen som sitter er ganske flinke. Ved statsadministrasjonens hjelp klarer de å flytte pengestrømmen ut av staten og dit de selv vil. Denne typen politikk er statsadministrasjon. Statsansatte kunne gjort det samme uten en politisk ledelse. Regjeringen er skoleflink, men politisk tannløse. Dessverre er der ingen i Senterpartiet eller Arbeiderpartiet som kan utfordre dem på skoleflinkhet. Da er det på tide å drive politikk.
Etter 22. Juli 2011 ble Arbeiderpartiet nektet av Siv Jensen å utnytte saken politisk. Ingen i Arbeiderpartiet var i stand til det. Siv Jensen hadde slike tanker på TV. Det er politisk bruk av drapene.  Nå dukker situasjonen opp i dagen igjen. Ex-politiker Fabian Stang gjør krav på drapene som en nasjonal eiendom og nekter dermed Jonas Gahr Støre å koble Sylvi Listhaugs facebookartisteri til Poppes presentasjon av filmen om Utøya. 22. Juli er fremdeles udetonert politisk bombe. Hendingen er kanalisert til privatføleri.

Drapene på Utøya og drap på statsansatte og forsøk på drap på regjeringsmedlemmer er en tydelig politisk handling. Jensen var redd for at Ap skulle tjene sympatistemmer på drapene, mens Stang snakker som en overveldet liten gutt. Dette er politisk undertrykkingstaktikk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon