Den fordømte el-bilen

Den klarer ikke å frelse verden fordi den ikke bidrar til nedsatt forbruk. Saken er så enkel som det. Tvertimot øker den forbruket av bil og utsetter transportpolitiske tiltak som må komme som følge av dårlig byplanlegging over hele verden. Overfylte byer er et gammelt uløst problem.
At noen begeistrede nybilkjøpere er fornøyd med egen innsats er blindskap.
Forbruket må ned eksempelvis 30% på verdensbasis. Alle må ned så noen fattigere kan komme opp. Finans må redusere, transport må redusere. Vi må gå for et bedre liv for menneskene. Det er veldig lett.
Å gå ned 30% i forbruk kan tilsvare hva yrkesaktive forbrukere må reduseres til om de må gå på uføretrygd. Det er en enklere livsform.

Høyre har ikke sagt noe som tyder på at de er i stand til å lede Norge til et bedre liv, et liv i verdighet. Høyre vil at vi skal ese ut, at vi skal kjøpe oss til døde. Frp vil ikke redusere på noe de allerede har. Det er et nevro-psykologisk spørsmål om det grepet man allerede har på tingene. Venstre og Krf ønsker å være et sted i denne store surfebølgen av forurenset vann. Kan de andre partiene klare å overbevise bank, forsikring, import, transport og velgere om fordelene ved å legge om kosten, og ikke tro på el-bilen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon