Hjelpe Oss!

Muslimer har fredagen, jødene har lørdagen, kristne har søndagen. Norge har langhelg.
Noen trenger pengene Norge får inn på formueskatten. For å få den faglige balansen i regnskapet må pengene taes inn med avgifter. Elsk din neste som du elsker deg selv.
Statsminister Erna Solberg sier at Høyre har gitt oss mange goder. Lyver hun, fordi vi hadde jo disse godene fra før. Hvorfor stemme på noen som regner oss som undersåtter?
Hareide inviterte Solberg hjem til mammen sin på kaffe. Hun har ikke gjengjeldt gesten, har hun vel? Likevel støtter han henne. Manglende gjengjeldelse er nedvurdering av ham og Krf. Hvorfor freder han Høyre og Frp? Det andre kinnet i en maktkamp?
Produksjon er godt for mennesket. Høy import er faenskap.
Mange vil være med de rike. Demokratiet kan brukes til dette. 
Høyre henvender seg til folket kun gjennom reklamebyråer. Dette finner Frp-velgerne seg i. Først devalueres mennesket og bygges siden opp i Høyres selvbilde. Et gudsbilde hadde vært nyttig referanse.
Lavere skatter og avgifter er ikke et spørsmål om reduksjon av beløp. Det nåes ved en reduksjon i forbruk og omfordeling av offentlige midler. Inntil et parti gjør denne situasjonen til sin sak må vi høre på all idelig tomhet som kommer ut av valgkampen. 
Godt valg til hjelp for oss alle!

Bokmerker som falt ut av den store boken:
Høyre er sosialdemokratisk.
Ap er Ansattes parti.
Frp går ut med oljen.
Sp blir hageeierpartiet.
MDG selger oljen ut av landet.
SV ble stille.

Krf søker et bilde; selvbilde, gudsbilde eller morsbilde?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon