Parisavtalen og unnalurere

Parisavtalen er spesifikk på måleverdier. Dermed blir resultat av målinger manipulert, eller man lar være å måle vesentlige verdier. Dette er standard svindel. Som å holde fingeren under vektskålen.
Norge har en oljeindustri andre vil ha full kontroll over. Verdensfinansen vil ha eierrettigheter til Nordsjøoljen vår. Derfor har vi fenomen som MDG og Norges Naturvernforbund. De fremskaffer kampanjer for å legge ned oljearbeidet. Deretter kommer oljefeltene og rettighetene på markedet og vi får se hvem som blir belønnet.
Den gode løsningen for Norge er å bearbeide det generelle forbruk og dermed importere mindre. Stikk i strid med politikken vi fører nå. Høyre lever av import. Frp vokste med oljen. Frp er et utsatt parti, men vi må gjøre noe med forbruket. Frp forsvinner med oljen, slik de vokste ettersom olje-lønningene vokste.
Dersom Norge skal hedre Parisavtalen må vi beholde oljeindustrien og finne balansen mellom variert landbasert egenproduksjon og eksport/import. Vi må bli sunne, uten sukkertøy og miljøløgn. Dette har vi visst siden vi forstod oljens vesen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon