Dronemannen kommer

Hun var sint og søkte støtte og forklaring på hvorfor en drone hadde hovret over verandaen hennes. Hun hadde sett operatøren som da bare pakket sammen utstyret i en umerket varebil og kjørte bort. Politiet sa at andre hadde ringt om samme situasjon. Det var en eiendomsmegler som skulle ha bilder av et hus i nabolaget.
Det viser seg at dronemannen var en leid inn av en kjent fotobutikk i byen for å fotografere boliger for et kjent meglerfirma. Et typisk eksempel på at kvalitet og ansvar minker for hvert ledd i kjeden.
Dronemannens facebookprofil viste bilder av ungjente i undertøy. Dette var tydeligvis ikke noen kunstner som uttrykte vesentlige felles følelser mennesket kunne kjenne seg igjen i. Han hadde særinteresser og forsøkte seg med klisjéen frilansfotograf. Utenfor verandaen gav han seg ikke til kjenne.
Dronene egner seg til å fotografere verandaer og andre private områder som stuevindu. Mens den er ute og fotograferer hus i sør fotograferer den like gjerne stuevinduer og verandaer i øst, nord og vest.

Jeg har tatt frem fiskestangen og har et godt kast. Jeg nøler ikke med å ta ned en drone som skaffer seg innsyn.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon