Phantasy Landing Sveio

Vi erklærer generell enighet om at phantasy markedet er mettet etter at Lord of the Rings trilogien var ferdigspilt på Edda kino. Produksjonsapparatet vil konsentrere seg om Avatar de neste årene og deretter noe annet enn middelalders riddere og drager. Kinosalen er bare liksom-phantasy. Den virkelige phantasy handlingen er den kommunale forestillingsverdenen. Forestillingen om at Terras høyrisiko aksjespekulasjon skulle gi stor rikdom er flyttet til et tivoli med middelalders uhyrer, dyr som mennesker; i et Vikingland. Her skal vi tjene penger i vårt ansikts svette.
De høye strømprisene har finansiert vårt eget lille Theatre of Dreams, Haugesund Stadion; der vi alle har sett drømmen om Europa spille seg ut som en flau kamp mot walisiske amatører som utenom fotballteateret er opptatt av å produsere fly. Phantasysjangeren har brent ut mens spilliveren er på topp.
Kommunevalget 2015 i Sveio, Tysvær, Bokn, Karmøy og Haugesund må handle om å omgås drømmeselgerne.
Hundre tusen menneskers næringsgrunnlag skal sikres med fantasi. Bruk heller overskuddet til å bygge båter og helikoptre; over og under vannet og alle havets hybrider derimellom. Lær mer om faget og mulighetene på og under de syv hav. Vi bor ved ett av dem. Storkommunen er en hav og fjordkommune.
Penger brukes til møtevirksomhet istedet for å brukes direkte i oppstart av et båtbyggefirma. Kanskje vi allerede har begynt, men ikke kommer videre fordi vi tror på fantasier istedet for arbeidsmoral?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Visit Bergen after Zelensky’s speech to the Norwegian Parliament 30th March 2022.

De Rikes Miljøkrav

Slik går det mot Korrupsjon